Autoschadeherstelbedrijf Th van Kooten; een begrip in Veenendaal en omstreken

Heeft u een scheur in de voorruit van uw auto? Of heeft u schade aan de carosserie van uw bus? Kom dan naar autoschadeherstelbedrijf Th van Kooten in Veenendaal. Bij hen kunt u terecht voor alle herstelwerkzaamheden voor uw voertuig.

Veel kennis en ruime ervaring

Autoschadeherstelbedrijf Th van Kooten is het bedrijf van Theo van Kooten. Deze doorgewinterde praktijkman heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van schadeherstel en spuitwerkzaamheden.

Het autoschadeherstelbedrijf is een begrip in de regio en staat bekend om de uitstekende service en goede prijs-kwaliteitverhouding. Hun service richt zich op spuitwerk, autoschade, spotrepair, uitdeuken zonder spuiten, autoruitschade en richtwerk. Het bedrijf richt zich uitsluitend op lichte voertuigen, zoals bestelbussen, personenwagens, motoren en bromfietsers. Door de uitstekende relatie met de dealers uit de omgeving kan het autoschadeherstelbedrijf voor elk merk voertuig de herstelwerkzaamheden uitvoeren.

Autoschadeherstelbedrijf Th van Kooten brengt uw voertuig in topconditie

Is uw voertuig beschadigd en wilt u weten wat autoschadeherstelbedrijf Th van Kooten voor u kan betekenen? Meld dan direct uw schade. U kunt ook direct een afspraak maken.