Uitdeuken zonder spuiten

Heeft u een deukje in uw auto als gevolg van hagel-, parkeer- of andere autoschade? Dan bieden wij u de oplossing met uitdeuken zonder spuiten. Wij verwijderen de deuken zonder dat er geplamuurd of gespoten hoeft te worden. Deze techniek is goedkoper dan ons regeliere spuitwerk. Bovendien kunt u gewoon wachten, terwijl wij uw voertuig weer herstellen.

Waarom uitdeuken zonder spuiten?

Iedereen heeft wel eens een keer een kleine schade gereden, waardoor een deukje ontstond. Echter, iedereen is er van overtuigd dat de kosten voor het herstellen van een deuk hoog zijn. Dit klopt niet. Wij kunnen kleine deukjes ter grootte van een € 2,- munt uitdeuken zonder spuiten tegen lage kosten.

Voordelen van uitdeuken zonder spuiten:

  • Geen plamuur- en spuitwerk
  • 50 tot 75% goedkoper dan plamuren en spuiten
  • Wachten, terwijl uw voertuig binnen no time hersteld wordt.

De kosten voor uitdeuken zonder spuiten

De kosten voor het uitdeuken zonder spuiten zijn vanzelfsprekend afhankelijk van het aantal deukjes in het voertuig. Van tevoren bespreken wij met u de prijs, zodat u achteraf niet geconfronteerd wordt met onverwachte kosten. Wilt u ook uw voertuig laten uitdeuken? Maak dan direct online een afspraak. Natuurlijk mag u ook bellen naar 0318 – 524 071.